V&V pakt belangrijke punten

Afgelopen zaterdag moest Vlug en Vaardig het opnemen tegen Udiros. Voor het 2e team was een zege uitermate belangrijk in de race om het kampioenschap. Hier slaagde men in door met ruime cijfers (22-8) te winnen van het 2e team van Udiros. Voor de hoofdmacht was het minstens zo belangrijk om te winnen, aangezien de directe concurrent Sparta (z) 1 de kampioen Oerterp/VKC 1 verrassend makkelijk opzij zette.

In een goed gevulde “Hege Fiif” werd de wedstrijd ingefloten door dhr. H Bergsma. Beide ploegen begonnen scherp aan de wedstrijd. Het was Udiros die de score opende maar V en V had daar gelijk een antwoord op. V en V was scherp en na een aantal minuten ging het scoren gelijk op. De 7-6 kwam op naam te staan van Remco Schraa en hierdoor wist V en V de ploeg van ras-V&V’er Ronald Klos steeds voor te blijven. Er werd scherp gespeeld, goed verdedigd en de doelpunten vielen makkelijk. Vlug en Vaardig ging de rust in met een 14-12 voorsprong.

Voor de tweede helft was het de taak om zo door te blijven te gaan. Udiros kwam echter elke keer dichtbij om de voorsprong over te nemen. V en V was gelukkig scherp en liet dit niet gebeuren. De groenhemden wonnen de wedstrijd met 18-17. Een dik verdiende en tevens cruciale overwinning.

Zaterdag 10 maart speelt V en V haar laatste zaalwedstrijd in Oerterp. Voor V&V 1 is het zaak om deze wedstrijd te winnen en zo handhaving veilig te stellen. V&V 2 kan bij winst kampioen worden. Reden te meer om massaal af te reizen en de ploeg te ondersteunen! Voor nu: een fijne voorjaarsvakantie!