Slecht begin seizoen voor V&V1

Na de voorbereiding was V&V klaar voor nieuw seizoen in de tweede klasse, waar voor het vlaggenschip uit Garyp een zware poule te wachten staat.

Afgelopen zaterdag moest hierin de eerste horde worden genomen, uit op bezoek bij DTL uit Hantum. V&V begon matig en niet gecontreerd aan de eerste helft. Er werden veel passfouten gemaakt en aanvallend werden de kansen niet afgemaakt. DTL kon hierdoor rustig uitlopen naar een 8-5 russtand. In de tweede helft werd door V&V scherper gestart, hierdoor kwam DTL moeilijker tot scoren. Het lukte V&V echter niet om hier gebruik van te maken en terug te komen in de wedstrijd. Tekenend hierin waren de vele mislukte aanvallen waarin de biobalance formatie terug kon komen tot 2 punten en waarin het duidelijk sterker was dan de Hantummers. De kansen werden echter niet benut waardoor DTL de voorsprong behield met als eindstand 15-11.

De komende weken zal het team van Jaap Jan van der Molen scherper voor de dag te komen om zo de punten binnen te halen. Te beginnen met de volgende lastige klus in het thuisduel tegen TDK, zaterdag 7 september om 15.30 uur op het Sportcomplex in Garyp.

Doelpunten: Sytze Brouwer 3, Roel Schipper 3, Jan Jacob van der Zee, Arjen Brander, Dieke Hoekstra, Corrie Betten en Mathilde van der Zee allen 1 doelpunt.