Start zaalseizoen as. zaterdag. Komt allen!

De voorbereiding voor het nieuwe seizoen is afgelopen: VenV mag zich gaan opmaken voor een spannend en pittig zaalseizoen. Zaterdag ’trapt’ de selectie af tegen Noordenveld 1 en 2.

Noordenveld 2 heeft net zoals VenV 2 een wisselvallig veldseizoen achter de rug. Zij staan 6e in de reserve 3e klasse, daar waar VenV 2 in de reserve tweede klasse als 6e staan gepositioneerd. Afgelopen zaterdag tegen Nic. 4 liet VenV 2 al zien dat ze geen vreemde eend in de bijt zijn. Kan VenV 2 zaterdag een goede start maken in de zaal? Kom om 17:20 kijken in de Westermar!

Noordenveld 1 staat op het veld gelijk in punten met VenV 1. Beide teams hebben een moeilijk seizoen achter de rug waarbij de vele gecreëerde kansen niet verzilverd werden. De zaal is gelukkig een nieuwe competitie waarin alles mogelijk is. Het is echter wel duidelijk dat Biobalance7-formatie de klauwen vol zal hebben aan de ploeg uit Roden: Noordenveld 1 heeft namelijk het kampioenschap als doelstelling geformuleerd, daar waar VenV 1 zich zal richten op handhaving in de eerste klasse. Kan VenV Noordenveld weer met beide benen op de grond zetten? Komt zaterdag allen om 18:35 naar de Westermar om de Garipers aan te moedigen.

Om 16:10 speelt VenV 3 tegen CSL 4 en om 19:45 speelt VenV 4 tegen Veenwouden 3. Komt ook hen aanmoedigen!

De Westermar is fan ús!