VenV 1 – TDK 1

Onder warme weerstomstandigheden op deze zaterdagmiddag in september mocht V&V aantreden tegen TDK op het Garyper kunstgras. Een wedstrijd die op voorhand altijd lastig is door de lange heren bij de tegenpartij en waar in strijd vaak de boventoon voert. Elke keer weer tracht VenV een passend antwoord te vinden op spelen tegen deze lengte; maar ook ditmaal slaagde dit niet.

VenV begon goed en pakte met een mooi afstandschot van JanJacob van der Zee een 1-0 voorsprong. Maar hierna volgde een sterke periode van TDK dat uitliep tot 1-5. Met een 4-7 stand bij de rust was er in de 2de helft nog van alles mogelijk. VenV kwam na rust beter uit de startblokken en wist het verschil iets terug te brengen. Echter gaf de Bio Balance formatie op beslissende momenten niet thuis en miste men opgelegde kansen. Het gebrek aan schotkracht en zuiverheid was net als vorige week het probleem. Met een eindstand van 8-12 was de winst voor TDK terecht.

Volgende week wacht VenV een tegenstander die na 2 wedstrijden ook nog met lege handen staat. Het mag duidelijk zijn dat in deze thuiswedstrijd tegen Noordenveld maar 1 resultaat telt!

Doelpunten: Sytze Brouwer 2 , Jan Jacob vd Zee 1, Roel Schipper 2, Dieke Hoekstra 2, Taede Sibma 1.