Vlug en Vaardig 1 verliest nipt in Hoogeveen

Afgelopen zaterdag moest het eerste team van vlug en vaardig het opnemen tegen het altijd lastige Thrianta uit Hoogeveen.
De eerste helft begon redelijk, maar geen van beide ploegen wist de leiding te nemen tot vlak voor rust de 6-5 op het scorebord kwam te staan in het voordeel van de thuisploeg. Na rust begon de ploeg van Jaap Jan van der Molen scherp aan de tweede helft en ging van een 6-5 achterstand naar een voorsprong van 6-7 door doelpunten van Roel Schipper en Sytze Brouwer. De ploeg uit Garyp wist uiteindelijk een klein gaatje van twee doelpunten te slaan en kwam op een 8-10 voorsprong. Maar de thuisploeg kwam goed terug en wist in de laatste minuten de voorsprong van vlug en vaardig om te zetten in een achterstand. Met als resultaat een eindstand van 14-13 op het scorebord.