Vlug en Vaardig (G) zoekt hoofdtrainer

GARYP – Vlug en Vaardig (G) zoekt hoofdtrainer en coach voor het 2e team

Voor het komende seizoen (met de intentie voor een langere samenwerking) zoeken wij een enthousiaste hoofdtrainer en coach 2de team.

De hoofdtrainer verzorgt 2 trainingen per week, op de maandag- en woensdagavond en doet de coaching van het 1ste team op zaterdag.
Tijdens de trainingen is er op de woensdag assistentie van de coach van het tweede team. Daarnaast is er op organisatorisch vlak de nodige ondersteuning vanuit de Technische Commissie.

De coach voor het 2de team is bijvoorkeur aanwezig tijdens de woensdag training en neemt op zaterdag de coaching van het 2e team voor zijn/haar rekening. Er is een nauw overleg met de hoofdtrainer; beide partijen kunnen elkaars klankbord zijn.

Het 1ste team speelt in de zaal nog in de 1ste klasse en op het veld in de 2de klasse.
Het 2de team speelt in beide competities in de subtop van de res. 2de klasse.
De zaaltrainingen en thuiswedstrijden zijn in de sporthal de Westermar in Burgum; een van de mooiste sporthallen in Friesland en voor het fraaie kunstgrasveld in Garyp geldt dezelfde kwalificatie.

Spreken bovenstaande randvoorwaarden je aan en vind jij het leuk om met een gezellige groep spelers te werken, waarbij sprake is van een gezonde mix van jeugdig talent en routine? Dan ben jij de juiste trainer voor ons. Enige ervaring als hoofdtrainer is gewenst, maar geen must. Ook van (oud) spelers die op een goed niveau hebben gespeeld, zien wij graag een reactie tegemoet.

Voor inlichtingen en reacties kunt u contact opnemen met Mathilde van der Zee-Bosma tel 06-10722927 of mailen: mathildezee@hotmail.com