Zaal:

De zaalwedstrijden speelt V en V in de Westermar te Bergum.

Komend vanaf richting Leeuwarden:

In Leeuwarden richting Hurdegaryp. Volg borden naar Bergum. Sla voor de ‘Esso’ pomp rechtsaf. Volg de borden naar de sportvelden. De sporthal bevindt zich achteraan de parkeerplaats, waar de tennisvelden ook zijn.

Komend vanaf richting Drachten/Groningen

Neem op de A7 de afslag Drachten/Leeuwarden. Volg de borden naar Bergum. Sla links af bij de ‘Esso’ pomp aan de rechterkant. Volg de borden naar de sportvelden. De sporthal bevindt zich achteraan de parkeerplaats, waar de tennisvelden ook zijn.

Veld:

De veldwedstrijden speelt V en V op haar eigen sportveld in Garyp. Deze is te vinden achter dorpshuis ‘It Geahus’, Greate Bourren 14A te Garyp.

Komend vanaf richting Leeuwarden:

Volg vanaf Leeuwarden de borden richting Drachten. Vervolgens neemt u de afslag Garyp. Onderaan de afslag gaat u linksaf richting Garyp/Burgum. Rij Garyp binnen bij de kerk en neem de 2e afslag links (Greate Buorren). Na ongeveer 300 meter vindt u dorpshuis ‘It Geahus’ aan uw rechterhand. Hierachter vindt u de sportvelden van Vlug en Vaardig.

Komend vanaf richting Drachten/Groningen

Neem op de A7 de afslag Drachten/Leeuwarden. Volg de borden naar Garyp. Na ongeveer 300 meter vindt u dorpshuis ‘It Geahus’ aan uw linkerhand. Hierachter vindt u de sportvelden van Vlug en Vaardig.