📝 Juventa 1 – Quick’21/V&V 1

Na een spectaculaire voorstelronde mocht de hoofdmacht van Quick’21/V&V afgelopen zaterdag aantreden tegen Juventa, die tot op heden één wedstrijd heeft weten te winnen van Apeldoorn 1. De eerste helft waren voornamelijk de heren van Juventa scherp in het afronden van hun kansen. Dit zorgde ervoor dat ze continu in de wedstrijd bleven.  Aan Quick/V&V zijde was het meerdere malen Gerdien van der Veen die er voor zorgde dat de ploeg mee kon komen in de score. De gehele eerste helft ging het gelijk op. Aan het einde wist Juventa nog een gat van twee doelpunten te slaan. Stan Kleinhuis wist echter middels een strafworp, op slimme wijze veroorzaakt door Jetze de Jong, dit gat iets kleiner te maken. Rust 14-13.

De heren van Juventa moesten beter verdedigd worden. Met name door goed verdedigend werk van de dames van Quick’21/V&V zorgde dit ervoor dat Juventa minder goed tot een schot kwam. De ploeg van Nico Kraan wist op dit moment juist wel te scoren, wat gelijk na de rust voor een voorsprong zorgde van twee doelpunten. Het spel ging vanaf dat moment gemakkelijker en de spelers kwamen vaker tot het nemen van een schot. De voorsprong die veroorzaakt werd in het begin van de tweede helft, hebben ze niet meer weggegeven en alleen maar weten uit te breiden. Eindstand 22-27.