Emmeloord 1 – VenV 1

Vlug & Vaardig is de zaalcompetitie zeer matig begonnen. In Emmeloord verloren de Garipers met 21-17 van KV Emmeloord/Marknesse. Met name in de beginfase van de wedstrijd was de ploeg van Peter de Groot niet scherp, wat leidde tot veel verdedigende fouten. De thuisploeg profiteerde hiervan en stond bij de rust met twee doelpunten verschil voor.

Na de rust wist V&V de score vrij snel gelijk te trekken: 12-12. Verdedigend stond het beter dan in de eerste helft, en de Garipers creƫerden veel goede kansen. Echter, ze wisten het goede spel niet door te zetten. Emmeloord/Marknesse herpakte zich sterk en liep opnieuw uit. De thuisploeg sloeg een gaatje van drie doelpunten. Vlug & Vaardig was niet bij machte opnieuw het gat te dichten. Daarvoor was het aanvalsspel van de Garipers te onzorgvuldig.

Om het tij te keren werd in de slotfase gewisseld. Yfke Weidenaar en Ammarins Schievink, die haar debuut maakte voor V&V 1, werden ingebracht. Het gat werd echter niet gedicht. Na 60 minuten stond de 21-17 eindstand op het bord.