Flamingo’s A1 – V & V A1

Op 5 januari was onze eerste uit wedstrijd in het nieuwe jaar. Hanneke, Anne, Peter en Jouke begonnen in de verdediging en helaas kreeg Anne een doorloopbal tegen, waardoor we op 1-0 achterstand kwamen.En niet veel later kreeg Anne ook een afstandschot tegen waardoor we op 2-0 achterstand kwamen. Het werd tijd dat we wakker werden.Er had net een vakken wissel plaats gevonden en na een paar minuten kreeg Peter een strafworp mee. Hanneke was zeer geconcentreerd, en ja hoor, de bal ging er in.2-1, het spel was nog niet verloren. Maar helaas kreeg Jelmer een afstand schot tegen, waardoor het 3-1 werd. Maar enige tijd later werd die weer goed gemaakt door een afstand schot van Jelmer, 3-2. Maar Jouke kreeg een doorloopbal tegen en het werd 4-2.Maar al snel creëerde Hester een mooie uitstart kans en het werd 4-3.Toen kreeg Jelmer een uitstart bal tegen en het stond weer 5-3.En het werd al snel 6-3, doordat Jouke een afstand schot tegen kreeg.Na een paar minuten kreeg Hanneke een strafworp tegen, waardoor het 7-3 werd.We hadden eigenlijk niet verwacht dat ze een strafworp scoorden. Want ze hadden er al een stuk of 3 gemist. Maar helaas ook het blazen vanaf de kant had niet geholpen. Hij ging er in. Ook kwam al snel de 8-3, doordat Angelien een afstandschot tegen kreeg.Enkele minuten later floot de scheids af. Het is jammer dat we hebben verloren. Maar we hebben nog een kans, over een paar weken. En dan winnen we! Aanval: Jelmer, Marten, Anja & TjitskeVerdediging: Jouke, Peter, Anne & HannekeBank: Taede, Pieter, Jan Jacob, Hester, Joost & Angelien Tjitske Sibma.