Flamingo’s vliegen weer

Vlug en Vaardig deed wat ze moesten doen. Gisteren in “de Houtmoune” te Buitenpost werdt de Flamingo’s verslagen met 13-17.

Beide ploegen startten moeilijk, maar uiteindelijk na een kleine 10 minuten werd de score geopend. VenV nam al snel een ruime marge van 6, van 1-3 naar 1-7 waarna de Flamingo’s hun veren eens goed nakeken, en de marge terugbracht naar 4. In de rust was het dus 4-8.

Vlug en Vaardig was de betere ploeg in de Houtmoune. Door de kritiek op de scheids, inclusief publiek, en een aantal overtredingen kreeg de thuisploeg in totaal 3 gele kaarten. Misschien een beetje te veel van het goeie, maar dit is hun niet in het voordeel gaan werken.

VenV bleef de voorsprong uitbouwen en, zoals het scorelijstje liet zien, bleek de score zich te verdubbelen vergeleken met de tegenstander. 4-8, 5-10, 6-12. Flamingo’s pakten de draad weer ietsje op, en scoorden op de vreemdst mogelijke manieren. Al stap-sprong-schietend, kwam de ploeg ietsje terug. VenV bleef het gat groot genoeg houden, en speelde wedstrijd knap uit. Eindstand 13-17.

Scores: Roel 5, Lennert 5, Sanne 4, Anne-Marieke 2, Martha 1   (wederom niet zeker.. )