Harich 1 wint van V&V 1

GARYP – In de eerste helft waren de beide ploegen aan elkaar gewaagd. Harich opende de score en kwam na tien minuten op een 4-2 voorsprong. Vlug en Vaardig kon echter goed mee komen en het duurde maar even voordat Pieter de Jong met een mooi onderhands doelpunt de stand op 4-4 bracht. De eerste helft was erg aantrekkelijk om naar te kijken. Beide ploegen streden voor elk doelpunt en er werd goed verdedigd. Harich scoorde steeds als eerst een doelpunt, maar konden door goed spel van Vlug en Vaardig geen gaatje slaan. Dit zorgde voor een ruststand van 11-11.

Na de rust is het de ploeg van Ron Berkenbosch die als eerste het voortouw neemt, Pieter de Jong maakt het eerste doelpunt na de rust. Harich kan makkelijk bijblijven het wordt 14-14. Dan gaat er iets mis bij de formatie van Vlug en Vaardig, Harich weet uit te lopen naar 19-14. Knappe afstandsschoten vliegen de Garypers om de oren. Remco Schraa weet met twee doelpunten de ploeg weer wat dichterbij Harich te brengen. Harich blijft echter rustig en weet de korf nog een aantal keer te vinden. Dit resulteert in een 26-18 eindstand.

Statistiekje: Remco Schraa en Corrie Betten maakten deze wedstrijd hun 200ste doelpunt voor V&V 1!