Moeizame seizoensstart Vlug & Vaardig

In Wezep trad Vlug & Vaardig aan tegen Rood Wit, een onbekende tegenstander voor de Garipers. Op een zonovergoten sportpark De Brink begon Vlug & Vaardig matig aan de wedstrijd. De thuisploeg nam het voortouw en liep uit naar 3-0. Pas aan het einde van de eerste helft wisten de Garipers het tij te keren en de voorsprong te nemen. Halverwege stond een 8-10 stand op het bord.

Na de rust kwam Vlug & Vaardig beter uit de startblokken. De Garipers wisten een marge van twee doelpunten vast te houden. Verdedigend werden echter veel fouten gemaakt, waardoor Rood Wit in het spoor wist te blijven. Vlug & Vaardig was de bovenliggende partij, maar kon niet voorkomen dat de thuisploeg langszij kwam en door een ingestudeerde aanval de voorsprong nam. Na een spannende slotfase, waarin beide ploegen vol voor de overwinning gingen, gaf het scorebord een 21-21 eindstand aan. Over twee weken speelt Vlug & Vaardig opnieuw een uitwedstrijd. In Wierden treden de Garipers dan aan tegen Blauw Zwart.