VenV C1 vanaf de bank

Hallo dames en heren,

Dit word een spannende wedstrijd en moeilijk want misschien worden we kampioen! We zijn heel erg zenuwachtig!
De spelers zijn aan het inlopen. We zijn nu naar de e’s Aan het kijken en de bal vloog bijna tegen de IPad!
De e’s staan nu met 9-0 voor. Einde wedstrijd! Wij moeten zo!
De wedstrijd begint, dit is de spannendste wedstrijd ooit!!!!
Ze geven elkaar een hand en fluitje gaat. We beginnen, Het is nu al spannend !
Wat hebben ze een kansen wat een kansen wat een kansen!
Waarom willen die ballen er niet in! Er word maar gevloten en er word maar gevloten.
Tessa onderschept de bal. Goed zo Tessa!
Natuurlijk is iedereen goed bezig!!!! En er word weer LOS geroepen.
Ze maken het moeilijk. En weer verdedigen.
En de bal word weer door ons onderschep!
En wat hebben Ammarins en Amanda een kansen!zij staan name lijk in de aanval en de anderen staan onder de korf.
En ammarins scoort van afstand! Super!!’!!!!!!!!!
Tia heeft de bal achter de lijn ze gaan verder.
Het wisselt de hele tijd. De ene keer hebben zij de bal de andere keer wij!
Ammarins mist net. jammer!! We staan nog voor!!!!
En we hebben de bal weer!!!
Ammarins scoort met een doorloop bal!!!!!!!!!!!!! 🙂
De tegen partij scoort bijna!!!! Maar net niet haha
Het is nog steeds heel erg spannend!!!!
Tia scoort maar het was snijden.jammer!!!!
Een hele mooie kans van Sjoukje!
Een mooie kans van Tessa en Tia jammer jammer jammer!!!!
En Anna scoort maar het was verdedigd!o nee wat een zenuwen!
Nog een dik minuut te gaan en dan zit de eerste helft erop.

Dit was het verhaal van Lyda en Cornelia live vanuit de Westermar
Eerste helft

Bespreking

Tweede helft
De wedstrijd gaat weer beginnen Cornelia en Lyda zitten nog steeds op de bank, ze willen zo graag spelen.
En Tia scoort super!
Op een rij heeeel veeeel kansen. Dan gaan we wisselen nu zitten Gea en Sjoukje op de bank.
Ammarins neemt een strafworp en ze scoort!!!! Het is 5-0 voor ons. De anderen hebben de bal en Tia plukt hem ertussenuit.
Cornelia mist jammmerrrr. Amanda scoort yess!!!! De anderen hebben de bal een strafworp gelukkig mist ze. Wij de bal. KOM OP!!!!
Shit nu hebben de andere mensjes de bal ze missen en wij weer de bal. Wat is ons team toch goed. Nu verdedigen. Oef kijk uit!
Goed zo Corneel pakt de bal. O we zijn hem kwijt en hebben hem weer terug. Jemig de anderen hebben de bal steeds.
Maar Brend pakt hem weer. Nog 2minuten…Goed zo!! Nog 1 minuut 5,4,3,2,1 GEWONNEN!!