Vlug en Vaardig sluit seizoen af met winst

De laatste wedstrijd van het seizoen bezocht het vlaggenschip van de Gariper korfbalclub de buren uit Oudega. De eerste helft van de wedstrijd ging het spel op en neer. Er werd er om en om gescoord. Het was Luut Peter Nieuwenhuis die de ruststand van 7 – 7 op het scorebord liet plaatsten.

Kort na de thee kwam Sytze Brouwer de gelederen van de Biobalance7 formatie versterken. VenV slaagde er in de tweede helft door geduldig spel een gaatje te slaan van 3 doelpunten te slaan mede door een fraaie afstander van Arjen Brander en Jan Jacob van der Zee. Dit bleek beslissend te zijn, Quick’21 kwam nog wel terug tot op een punt. De eindstand werd bepaald op 13-14 en daarmee een prima seizoensafsluiting in een (te) wisselvallig seizoen.

Doelpunten: Arjen Brander 6 (2), Jan Jacob van der Zee 3, Martha van der Kooi 2, Luut Peter Nieuwenhuis 1, Sytze Brouwer 1 en Dieke Hoekstra 1.