Winst in seizoensafsluiter voor VenV

De laatste wedstrijd voor de zaalcompetitie staat op het programma. De tegenstander van de Garipers is DWA uit Winsum.
Het bewolkte miezerige weer maakt het uiterst fris aan de kant van het korfbalveld.

Het is half vier wanneer de scheidsrechter de wedstrijd op gang fluit. Het spel gaat op en neer, de teams lijken in de beginfase aan elkaar gewaagd. De doelpunten zijn echter duur, na 20 minuten staat het scorebord op een schamele 2 – 2. De ruststand wordt bereikt met een minieme voorsprong voor de thuisploeg, 3 – 2.

De tweede helft begon net zoals de eerste helft was geĆ«indigd. Het was uiteindelijk Pieter de Jong die met een doorloopbal wist te scoren. Het antwoord van DWA kwam direct, 4 – 3. Naarmate de regen meer naar beneden kwam vallen, begonnen beiderzijds de doelpunten ook te vallen. Vlug en Vaardig kon een klein gaatje forceren en was bij machte dit tot het einde vast te houden. Een mooi resultaat uit een matige wedstrijd.

Scores: Jan Jacob van der Zee 3, Corrie Betten 2, Pieter de Jong 2, Remco Schraa, Jildou Boonstra, Femke Feenstra, Miranda Veenstra en Arjen Brander allen 1