5 Teams KAMPIOEN!

C.k.v. Vlug en Vaardig uit Garyp heeft een geweldig veldseizoen achter de rug. Er werden maar liefst 5 teams kampioen, waarvan 4 teams op zaterdag 15 oktober kampioen werden.

De Midweek van VenV werd als eerste team binnen de vereniging kampioen. Inmiddels heeft dit team een imposante reeks titels op haar naam staan, iets waar we als club erg trots op zijn! Gefeliciteerd!

Daarnaast zijn ook 4 van de 5 jeugdteams kampioen geworden. De E’s waren op 15 oktober al zeker van het kampioenschap, dus de nederlaag die ze leden maakte geen verschil meer. Er vloeiden tranen van blijdschap en de kinderen waren dolenthousiast met hun kampioenschap en hun dik verdiende medaille.

Na de E’s mochten de C’s proberen hun kampioenschap te verzilveren. Er moest eerst wel worden gewonnen. De meiden van de C’s speelden zeer gedreven: dit kampioenschap moest en zou voor hen zijn! Ze wonnen uiteindelijk met maar liefst 16-0! Ook een dik verdiend kampioenschap voor de C’s! De medailles werden met veel gejuich aangenomen waarna de C’s en de E’s lekker patat gingen eten in het Geahûs.

De F1 en F2 moesten in tegenstelling tot de andere teams een uitwedstrijd spelen. Als beide teams wisten te winnen, dan zouden zij ook kampioen worden. Beide teams deden dit met verve: zowel de F1 als de F2 won met duidelijke cijfers. De jongste wedstrijdkorfballertjes van de vereniging hebben een uitstekend resultaat neergezet!

De Technische Commissie Jeugd is zeer trots op de 4 jeugdteams die kampioen zijn geworden. Wij hopen dat er nog vele mogen volgen. In ieder geval zijn we blij dat de jeugd het als een geweldige dag heeft ervaren: het springkussen en de patat vielen goed in de smaak. Maar vooral de kampioensvreugde die bij de kinderen aanwezig was, was geweldig om te zien.