Beker Wedstrijd A1!

In september 2008 wist VenV A1 zich te plaatsen voor de kwartfinales van de junioren beker. VenV ging ten koste van Tietjerk A1 door naar de kwartfinales. Het duel met Tietjerk werd nipt gewonnen door de Garipers: 7-5. Echter, nu wacht er een korfbalploeg van een ander kaliber.

Donderdag 23 april a.s. ontvangt het juniorenteam namelijk Mid Fryslân A1 op het kunstgrasveld in Garyp. Mid Fryslân speelt in de eerste klasse en staat op dit moment op de zesde plaats. De ploeg wist tot nu toe al 6 wedstrijden winnend af te sluiten. Reden genoeg voor de Gariper ploeg om zich op te maken voor een pittig en zwaar duel. VenV speelt namelijk één klasse lager, maar weet daar het hoofd toch zeer goed boven water te houden. De ploeg staat derde, maar presteert weliswaar wisselvallig.

Het belooft donderdag dan ook een interessante pot korfbal te gaan worden. Duidelijk mag zijn dat de Gariper ploeg de underdog positie inneemt. Maar of ze daar van kunnen profiteren? De wedstrijd vangt donderdag aan om 19.00 uur op het veld in Garyp.
(bron: http://www.waldnet.nl)