Boney M Grote winnaar VGT

De technische commissie jeugd was gisteren de grote winnaar in de talentenshow van Vlug en Vaardig. De groep deed een bijna identieke persiflage van Boney M. Zelfs de presentators Nance en Gerard spraken de lead-zanger aan met Boney M, waar Bobby Farrell niet erg van gediend was. Ken je historie.

Boney M – Daddy Cool

Natuurlijk was niet alleen Boney M niet de enige die een spetterend optreden verzorgde. In het avondvullend programma waren onder meer acts te zien van de Welpen, F’jes, E’tjes, C’s, A’s, VenV MW, VenV 1, Activiteitencommissie, Bestuur en Chris Timmermans. Misschien mis ik hier wel één, maar die zal dan wel niet erg boeiend zijn geweest.

Bearboeloe-Welpen

Tevens was er een prijs voor de jeugdige talenten. In deze poule gingen de F’jes met de prijs(in de vorm van een beker) aan de haal. Zij gaven een spectaculaire ABC show. In mijn ogen was dit ook de terechte winnaar. Wat dat betreft was de 2 koppige jury, Gordon en Patricia, goed bezig gisteren.

2e bij de niet-jeugdige leden werd VenV 1. Zij gaven een simpel, maar effectief optreden. Hier het liedje, en dan raad u wel wat ze hebben gedaan: niks.
Korfbal Hooligans

Voor alle foto’s van de geweldige avond kunt u hier kijken: VenV’s Got Talent – Foto’s