Borrelen in It Geahûs & finales Duitsland!

De Junior World Cup U19 heeft er inmiddels een dag op zitten. De Gariper-Duitse ploeg heeft van de drie wedstrijden jammer genoeg maar één gewonnen: 15-9 tegen Tsjechië. De wedstrijden tegen het Junioren Talenten Team en België gingen verloren. Dit betekent dat Duitsland 2e is geworden in de poule: een keurige prestatie!

Vandaag speelt men tegen Engeland en Rusland: een pittig karwei. Daarna zullen ze om 18:30 in It Geahûs van een American Dinner genieten met hun gastgezinnen. Wij willen graag iedereen uitnodigen om gezellig een borrel te komen drinken om het tot een gezellige avond te laten worden. Dus spelers van 1, 2, 3, 4 en alle andere leden, kom vandaag rond 19:00 een borreltje drinken in It Geahûs!

Daarnaast hopen we dat iedereen zondag komt kijken bij de finales van de Junior World Cup. Hoelaat Duitsland zal gaan spelen is nog niet bekend. Het kan óf 11 uur of 12 uur zijn. Op welke tijd ze in de finales daarna spelen is niet bekend. Dus komt gewoon allen zondag om Duitsland naar de overwinning te schreeuwen. Tot dan!

De hosts,
Jan Jacob
Feikje
Peter