Competitiestart in zicht

Over een aantal weken begint de competitie alweer. Om de competitie goed te starten moet er weer flink worden getraint en geoefent. De meeste ploegen beginnen het veld seizoen op zaterdag 31 augustus. Tot die tijd staan er een aantal oefenwedstrijden op het programma.

Een overzicht van de voorbereiding van de selectie:
Woensdag 21 augustus: Oefenwedstrijd Tietjerk 1 + 2 in Tietjerk vanaf 19.00 uur
Zaterdag 24 en Zondag 25 augustus: Trainingskamp + Quicktoernooi
Woensdag 28 augustus: Oefenwedstrijd DFD 1 + 2 in Oenkerk vanaf 19.00 uur
Zaterdag 31 augustus: Competitiestart

Nieuwe uitdaging
We mogen dit jaar vele nieuwe spelers verwelkomen in onze selectie. Zo werd afgelopen seizoen bekend dat zowel Mirjam Dantuma als Arjen Brander van KV Veenwouden de overstap maken naar Vlug en Vaardig, maar ook in de voorbereiding heeft Jildou Boonstra gekozen voor Vlug en Vaardig. Tevens hebben er een aantal verschuivingen binnen VenV plaatsgevonden, waardoor de jeugd een kans krijgt om zich te bewijzen. Onder leiding van Jaap Jan van der Molen zal dit sterk verjongde VenV zich moeten bewijzen in de 2e klasse B en Reserve Klasse 2C.

Na het kampioenschap van vorig seizoen heeft ook het derde team van Vlug en Vaardig de eer om in de reserve 2e klasse uit te komen. De routiniers van Vlug en Vaardig hebben inmiddels ook hun eerste trainingen achter de rug en mogen ook de 31e van augustus beginnen. Ook VenV 3 gaat, net als het 2e, op bezoek bij DFD. Momenteel zonder coach en trainer, maar daar zal snel verandering in komen.

Het vierde team van Vlug en Vaardig zal dit jaar ook met een volledig nieuw team moeten bouwen aan een solide basis. Het team zal uitkomen in de 6e klasse C en zal als eerste tegenstander Tietjerk 3 tegenkomen. Routinier Anne Nijhus is momenteel nog verzwakt aan z’n hand, maar zal het team begeleiden naar de overwinning!

De competitie gaat dus bijna weer van start. Als speler en als mede supporter zien wij u graag langs de lijn. Voor de steun en gezelligheid, want daar zijn we goed in!