DOW D1 – VenV D1

Zaterdag 22 september moesten wij tegen DOW spelen in Oostermeer.Toen we nog maar net waren begonnen kwamen we al met 1-0 achter te staan, maar niet getreurd, al snel daarna werd het namelijk al 1-1 door Wybren, na de zware nederlaag van vorige week wouden we nu wel weer eens winnen, net zoals de eerste wedstrijd! Na de 1-1 werd het 1-2, Hannah scoorde een doorloopbal. DOW kwam niet meer tot scoren en zo kon Menno tweemaal scoren, hij scoorde zowel de 1-3 als de 1-4! Toen vloot de scheidsrechter voor de pauze.In de pauze zeiden Renate en Sipke dat het goed ging, en dat we hier wel konden winnen. We kregen een lekkere negerzoek van Sipke, en we gingen weer korfballen. Net na de pauze was het weer DOW dat eerst scoorde het werd 2-4 maar ok net als in de eerste helft scoorde Wybren de tegengoal 2-5. Yma maakte daarna nog de 2-6 en in de laatste minuten werd het zelfs nog 2-7, Menno scoorde van afstand, met andere woorden het was een leuke wedstrijd en we hebben met 7-2 gewonnen in Oostermeer!!