Aanval             Verdediging                 Wissels

Marten             Jelmer                          Jan Jacob

Tjitske             Anne                           Peter

Anja                Hester                         Joost

Hanneke

Aan het begin van de wedstrijd werd bal al snel onderschept. Dus konden we aanvallen. Na een paar keer geschoten te hebben (zonder te scoren) ging de bal weer naar de andere kant. Zo ging het steeds wat heen en weer. In het verdedigende vak kregen we een strafworp tegen. 1-0 voor DTS. In het aanvalsvak gingen de ballen nog niet door de korf. Hester kreeg een afstandschot tegen. Nu konden we wisselen. Misschien dat de ballen er nu wel door heen gingen. Anne zag dat ze vrij stond er riep om de bal. Zo scoorde zij een prachtig mooi klein kansje. DTS reageerde weer met een doorloopbal. Hester en Pieter kregen allebei een afstandschot tegen. We gingen de rust in met 5-1 achterstand. Na de rust wist Jelmer nog te scoren. Maar algauw kregen we twee afstandschoten en een strafworp tegen. Peter die halverwege de tweede helft in de wedstrijd kwam scoorde ons derde doelpuntje. De bal was nog maar amper weer in het verdedigingsvak of er werd al weer een doorloopbal gescoord. Taede scoorde nog een afstandschot, maar de wedstrijd was al verloren. Eindstand 9-4.