DTS C1 – VenV C1

VenV gaat winnen. We hebben de bal!!!!! en we scoorden bijna. We hebben de bal nog steeds. Het was voetbal voor ons… Nu heeft de tegenpartij de bal en nu hebben wij weer de bal. Tegenpartij heeft hem. Tegenpartij heeft gescoord. Het staat 1-0! We proberen de hele tijd te scoren, maar ze willen er niet in. Het was snijden. Tegenpartij heeft de bal .. We hebben de bal weer.. Ammarins had een mooie doorloopbal maar jammer genoeg zat hij niet. De tegenstanders hebben de bal. Ze scoorden bijna, wij hebben weer de bal. We hadden twee keer bijna een doelpunt! Het is erg spannend. We moeten deze wedstrijd winnen want anders kunnen we geen kampioen meer worden. De bal is weer bij ons ze proberen een inloopbal te nemen, tegenpartij weer de bal. De spanning is nu om te snijden… Tessa heeft de bal onderschept ! VenV heeft de bal.. Ammarins scoort een afstand schot staat 1-1 . En ze hebben gewisseld van veld…wij hebben de bal, corneel schiet maar mist jammer genoeg. Strafworp voor ons en Tessa scoort!!!! Het staat nu 2-1 voor VenV ons dus. Tessa scoort een mooie afstand schot . En het staat nu 3-1 voor venv!!!!
Tessa pakt de bal der tussenuit.. Ammarins had bijna nog een doelpunt maar werd onterecht afgefloten .. Tegenpartij mist strafworp!!! Het is pauze..

We krijgen veel tips voor de tweede helft. Hopelijk helpt dat. Er gaat nog niemand uit. Dus Anna en Amanda blijven gezellig schrijven…

2de helft begint!!!!
We hebben de bal.. Bijna doelpunt ! Verdedigt! We hebben de bal en we hebben de bal al niet meer. En we hebben weer de bal. Het is nog steeds 3-1. Op de klok staat dat we nog 20 minuten moeten. Dus we hebben nog 20 minuten om meer doelpunten te scoren. Ammarins miste:(. Er wordt veel geschoten maar geeneen is raak jammer genoeg, maar we blijven hopen gelukkig staan we wel voor. Tegenstanders hebben de bal ze scoren… Het staat dus nu 3-2. We mogen wisselen Anna gaat voor tia erin en Amanda gaat er voor Brent in.tegenpartij heeft de bal en ze schieten maar ze mist net Amanda heeft de bal gepakt het. Is nu in het andere. Vak. Ons vak. Onee wat spannend. Nog een kwartier. En het staat 3-2 voor ons . We hebben weer de bal . Ammarins schiet maar mist net.jammer. En dan wil ik ook wat over de ’s beids zeggen want ze is g partijdig. En ammarins mist net weer tegenpartij heeft weer de bal ooo wat is dit spannend! En we hebben weer de bal. En ammarins probeert te schieten maar mist weer net,sjoukje schiet maar mist ook net de tegenpartij heeft weer de bal maar sjoukje heeft hem. Oneeeeeeee!! de tegenpartij scoort het staat 3-3 er is iemand van de tegenpartij gevallen! Yes wij hebben weer de bal. Tia moet bijna huilen zo spannend hihi Tessa scoort whahooooooo hippie jeey ollee Géa de bal.
De tegen partij heeft de bal nog 24 seconden!!!!!!! We verliezen bijna de bal.
We hebben gewonnen hippie à jee ooo wij vonden het allemaal zo spannen maar toch gewonnen! We moeten nu gaan want we gaan feest. Vieren onder de douche doei!