Duidelijk verlies V en V

Naar Hoogeveen afreizen levert voor V en V zelden een terugreis met punten op. Coach Ronald Klos had deze keer een verrassend jeugdig team in het veld gebracht, dat het geroutineerde Thrianta moest bestrijden. Vanaf het eerste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Wiegersma liet Thrianta zien, waarom zij bovenin meedraaien. In no time stond het 4-0. Toen brak er een periode aan, waarin V en V prima spel liet zien en na tien minuten was de stand 4-3. Vervolgens was de thuisploeg wat van slag. Echter in plaats van rustig de kansen te zoeken, bleef V en V in een hoog tempo doorspelen en werd te snel het schot gezocht. Bovendien was vandaag alleen Wilco de Vries sterk in de rebound en konden er dus geen lange aanvallen opgezet worden. Zo werd het spel onrustig en hielp men Thrianta onbedoeld in het zadel. Na de rust waren de Hoogeveners oppermachtig. De kansjes werden door V en V niet verzilverd en rond de korf heersten de geelhemden. Zij bleven ook scoren en konden daardoor uitlopen naar een duidelijke overwinning van 18-10. V en V zal uit een ander vaatje moeten tappen, willen er punten gehaald worden in de komende thuiswedstrijd tegen ROG. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om de Garipers aan te moedigen aanstaande zaterdag om 19.40 uur in de Westermar in Burgum.

Doelpunten: Foppe Nicolai en Roel Schipper 3, Wilco de Vries 2, Sanne Plantinga en Klaas-Jan Pander 1 doelpunt.