Een wens voor jullie 💚

2020

In deze vreemde tijd is alles anders dan normaal. Normaal gesproken waren we inmiddels op de helft van de zaalcompetitie, hadden we al talloze wedstrijden gespeeld in een afgeladen Nije Westermar en hadden we al een prachtig 75-jarig jubileumfeest gevierd. Echter, vandaag de dag zitten mogen we geen wedstrijden spelen en zelfs niet eens trainen. Een groot gemis voor korfbalminnend Garyp e.o.!

2021

Hoe de toekomst eruit gaat zien is maar zeer de vraag. Kunnen we dit zaalseizoen nog een competitiewedstrijd spelen? De komende weken en maanden zullen het uitwijzen. We hebben in ieder geval goede hoop op het komende veldseizoen. Hier zijn nog volop prijzen te verdelen: V&V/Quick’21 1 staat in de 1e klasse als derde geklasseerd op vier punten achterstand van de koploper. Het tweede team is zelfs gedeeld koploper in de reserve 2e klasse en heeft alles nog in eigen hand. Of u deze wedstrijden (plus de talloze andere (jeugd)wedstrijden) live kunt bewonderen? Wie weet.

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

Voor nu willen we iedereen in ieder geval fijne kerstdagen toewensen. We hopen dat jullie er in kleine kring een intiem en bijzonder feest van kunnen maken.

🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾

Daarnaast wensen we iedereen een goede jaarwisseling. Hopelijk brengt 2021 ons allen meer spelplezier, beweging, maar bovenal veel gezondheid.

Denk om elkaar. We missen jullie. 💚🤍