Finale Lotto Korfbal League

17 april 2010; de finale van de Lotto Korfbal League

Zaterdag 17 april is het weer zover; de finale van de Lotto Korfbal League. Het belooft weer een spectaculair korfbalfeest te worden! De dag begint om 15.00 uur met de finale tussen de beste twee ploegen uit de A-jeugd. Welk team mag zich dit jaar Kampioen van Nederland noemen?

Na de wedstrijd tussen de talententeams volgt de wedstrijd om de bronzen medaille en het daarbij behorende ticket voor de TIME for Korfbal Challenge 2010. Om 20.00 uur begint de grote finale tussen twee Nederlandse korfbal grootmachten. Kan DOS’46/Engeldot in het restant van de competitie genoeg punten verzamelen om haar titel te verdedigen? En kan Koog Zaandijk de vorm vasthouden om voor de derde maal op rij in de zaalfinale te spelen?

Alsof drie wedstrijden op één dag nog niet genoeg is, is de finale van de Lotto Korfbal League meer; de Kampioenenparade en een artiest zullen de dag nog meer glans geven.

Programma

Het complete programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

14.15 uur Zaal open

15.00 uur Finale Hoofdklasse A-jeugd

16.15 uur Huldiging A-jeugd

16.25 uur Kampioenenparade

17.30 uur Wedstrijd om de 3e plaats

18.50 uur Huldiging (brons)

18.55 uur Optreden artiest

20.00 uur finale van de Lotto Korfbal League

21.20 uur Huldiging (zilver en goud)

21.30 uur Verkiezing Speler en Speelster van de wedstrijd

 

Korfbaltempel

Dit seizoen worden de belangrijkste korfbalwedstrijden van het jaar opnieuw in Ahoy gespeeld, maar niet zoals gebruikelijk in het Sportpaleis. Het Sportpaleis wordt ten tijde van de finale namelijk uitgebreid en gemoderniseerd. Daarom worden de wedstrijden in de grootste evenementenhal van Ahoy gespeeld. Deze hal zal voor de korfbalfinales worden omgebouwd tot korfbaltempel met plaats voor ruim 8.000 toeschouwers. Het wordt daardoor een iets intiemer feestje dan met de gebruikelijke 10.000 korfballiefhebbers.

Kaarten bestellen

Als jij 17 april ook bij de finale van de Lotto Korfbal League wilt zijn, moet je er dus snel bij zijn! Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via www.korfbaltickets.nl. Via deze site kun je kaarten bestellen en meteen betalen via i-deal.

Er zal een mooie Arena worden gebouwd met een capaciteit van zo’n 8000 toeschouwers. Daardoor zal er deze editie maar 1 soort toegangsbewijs te verkrijgen zijn, een 2e ringskaart (= normaliter het goedkoopste ticket) is er niet. Iedereen zit dit jaar dicht op het veld! De prijs voor een ticket is € 26,50. Bij een bestelling van 40 tickets of meer kunt u kiezen voor "Tickets groepstarief". U bestelt dan tickets met 5% korting. Kom dus met de hele vereniging en koop je kaarten voordeliger!

Wil jij deze dag ook niet missen? Bestel dan snel kaarten! Kijk voor meer informatie over de finale van de Lotto Korfbal League op www.knkv.nl/ahoy.