Ga jij 17 april in Ahoy je kunsten vertonen op de middenstip?

Kan jij alles met een bal? Laat jij iedereen versteld staan met jouw tricks? Laat dat dan nu zien en maak kans op een battle tegen voetbalvirtuoos Soufiane Touzani tijdens de rust van de finale van de Lotto Korfbal League!

Wat moet je doen?
Maak een kort filmpje van maximaal 3 minuten waarin jij laat zien wat je kan. Upload dit filmpje op Youtube en stuur de link, samen met je naam, woonplaats, club en leeftijd, naar communicatie@knkv.nl. Insturen kan tot en met 21 maart.

En dan?
Het KNKV kiest uit alle inzendingen de beste filmpjes. Deze filmpjes komen 2 weken lang in een poll op de website te staan, zodat iedereen op zijn of haar favoriet kan stemmen. De maker van het filmpje waarop het meest gestemd wordt, mag op 17 april zijn/haar kunsten vertonen in korfbaltempel Ahoy. Tijdens de rust van de finale van de Lotto Korfbal League mag de winnaar het in een vol Ahoy opnemen tegen Soufiane Touzani.

Soufiane Touzani
Soufiane Touzani is een wereldberoemde baltovenaar. Hij werd bekend doordat hij trucs leverde en een karakter verzorgde in het computerspel FIFA Street. Daarnaast heeft hij in diverse commercials en video’s gespeeld (met o.a. Brainpower en Ali B), heeft hij opgetreden in onder meer de Kuip, De Arena, het Stade de France (80.000 mensen!) en heeft hij in het voorprogramma van Akon gestaan. Ook heeft hij een eigen truc; de TATW (Touzani Around The World). In 2009 heeft Touzani al eens zijn kunsten laten zien aan het korfbalpubliek. Op 29 december kon iedereen bij de TIME for Korfbal Challenge 2009 genieten van zijn prachtige optreden.

Ben jij een echte balvirtuoos en durf jij de battle tegen Soufiane Touzani aan te gaan? Ga dan naar http://www.knkv.nl/Flex/Site/Page.aspx?PageID=16073&Lang=NL voor meer informatie of ga gelijk aan het werk en toon aan iedereen jouw beste trucs!

Kijk voor inspiratie naar deze filmpjes van ware balvirtuozen:
Soufiane Touzani – http://www.youtube.com/watch?v=bLPargKW4JU&feature=related Marek Born – http://www.youtube.com/watch?v=gsMj5y-nD-M