Gelijkspel in Wijckel

Zaterdag 13 september mocht V&V aantreden tegen DTG in Wijckel. V&V kwam op voorsprong door 2 scores van Roel Schipper. Hierna was het DTG dat het heft in handen nam. V&V was slordig in de verdediging en niet fel genoeg op afvallende ballen, waardoor DTG een 10-5 voorsprong pakte. V&V wist met 3 doelpunten de schade nog te beperken en op de stand van 10-8 klonk het fluitsignaal voor de rust.

In de tweede helft wist V&V dat er wat moest gebeuren om hier met winst weg te kunnen gaan. De Bio Balance formatie werd feller en liet ook mooie aanvallen zien. De verdiende gelijkmaker van de Garijpers kwam op naam van Pieter de Jong, hij rondde een mooie actie prima af: 13-13. Het was V&V dat nu de touwtjes in handen nam en steeds de voorsprong pakte. Maar DTG gaf zich niet zomaar gewonnen en bleef mee scoren. De wedstrijd werd pas in de laatste minuut beslist door een afstandsschot van DTG, wat de gelijkmaker werd: 19-19.

Volgende week moet V&V het thuis opnemen tegen DTS.
Scores: Roel Schipper 4, Arjen Brander 4, Pieter de Jong 4, Dieke Hoekstra 2, Corrie Betten 2, Sytze Brouwer 2, Nynke Buijs 1.