Goede competitiestart V&V 1

GARYP – Zaterdag 12 november stond de eerste zaalwedstrijd van V&V 1 tegen Harich 1 op het programma. Na een wisselend veldseizoen zijn de pijlen nu gericht op de zaalcompetitie. In de wedstrijd voorafgaand aan het eerste verloor V&V2 jammerlijk van Harich 2 in de laatste seconden van de wedstrijd.

V&V1 opent de score met een afstandsschot, Harich heeft hier door middel van een strafworp direct een antwoord op. Hierna komt Harich op voorsprong, maar is het V&V dat de leiding weer neemt. Na de 4-4 loopt V&V uit naar een tussenstand van 11-7. Met goed lopende aanvallen en mooi combinatiespel rusten de twee teams.

Met veel zelfvertrouwen komt V&V de kleedkamers uit. Harich laat blijken dat ze nog lang niet opgeven en komt terug tot 11-9. V&V laat blijken dat er in de Westermar niets de halen is voor het achttal uit Harich. Na 13-9 lopen de Garypers uit naar een 19-11 voorsprong. Het blijkt dat Harich deze slag niet meer te boven komt en de eindstand van de wedstrijd komt op 23-15. Mooiste doelpunt van de wedstrijd komt op naam van Martha van der Kooi. Met een prachtige “one hander” scoort zij een mooie doorloopbal.

Volgende week staat voor beide teams de wedstrijd tegen ROG in Groningen op het programma.

Scores; Arjen Brander 7, Remco Schraa 6, Jan Jacob van der Zee 3, Roel Schipper 1, Femke Feenstra 3, Corrie Betten 1, Miranda Veenstra 1, Martha van der Kooi 1

Radioverslag