Gratis entree JWC 2012!

Ben je onder de 18 jaar en wil je ook kans maken op gratis entree voor het U19 JWC 2011?

De organisatie van het U19 JWC 2011, wil graag door middel van dit internationale toernooi, korfbal bij jonge korfballers promoten. Zodoende geeft de organisatie 25 dagkaarten en een aantal passe-partouts (3-dagenkaart) voor dit toernooi gratis weg aan die inzenders die de prijsvraag goed beantwoorden en een creatieve motivatie mailen naar info@u19jwc.com.

Prijsvraag

Dus wil jij kans maken op gratis entree?

Geef dan snel jouw antwoord op de volgende vraag en win een vrijkaartje voor het Internationale korfbaltoernooi: Junior World Cup 2012 van 5 april t/m 8 april in Leek (provincie Groningen).

Welke dame en heer waren de topscoorders van het Junior World Cup onder 19 jaar in 2011, gehouden in de topsporthal te Leek?

Geef jouw antwoord door per mail en geef tevens zo origineel mogelijk aan waarom juist jij aanwezig moet zijn bij de Junior World Cup 2010 in Leek!

Inzenden

Zend jouw antwoord en motivatie naar info@u19jwc.com en maak kans op één van de vele vrijkaartjes.

Op dinsdag 3 april 2012 sluit de prijsvraag en zal de organisatie de beste en origineelste mailtjes belonen met een vrijkaartje voor het toernooi. Prijswinnaars worden (uiterlijk woensdag 20:00) persoonlijk en op de website www.u19jwc.com bekend gemaakt. Dus zend snel jouw antwoord en motivatie in en ding mee naar die gratis entreekaarten. Over de uitslag wordt naast de aangegeven communicatie niet verder gecorrespondeerd.

Vriendelijke groet,

de organisatie U19 JWC 2011