Help korfbalvereniging VenV aan extra inkomsten, om o.a. een nieuw scorebord te realiseren!

Op 23 maart organiseert c.k.v. Vlug & Vaardig een belactie, gefaciliteerd door de VriendenLoterij, om zo geld in te zamelen voor onder andere een nieuw scorebord. En jij kunt ons daarbij helpen!

Op 23 maart tussen 18.30 en 21.00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de oproep mee te spelen in de VriendenLoterij voor c.k.v. Vlug & Vaardig. Het is de moeite meer dan waard, want:

• Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan een nieuw scorebord

• Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen.

• Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 135 musea en ontvang je tot wel 50% korting musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes.

Laten we gaan voor zoveel mogelijk loten om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we een nieuw scorebord kunnen realiseren. Houd je telefoon op 23 maart extra in de gaten!

Vriendelijke groet,

Ludolf van der Molen (voorzitter) en de financiële commissie.