Indelingen en programma VenV-dag!

Zaterdag 8 juni 2013 wordt de VenV-dag gespeeld. Dankzij ruim 130 aanmeldingen is het mogelijk van deze dag een mooie en sportieve middag te maken. Daarnaast maakt de zomer eindelijk haar intrede: we krijgen fantastisch weer!

Op 8 juni worden er twee toernooien gespeeld. Voor de jongsten onder ons is er het Mini-Maxi Toernooi, waarin onze jongste spelers gekoppeld zijn aan heiten, memmen en selectiespelers. Hier zijn teams van gemaakt die het tegen elkaar gaan opnemen.
Daarnaast wordt er het hoofdtoernooi gespeeld, waarin zes teams het tegen elkaar gaan opnemen. Alle teams hebben een kleur gekregen. Het is de bedoeling dat iedereen een shirt van zijn eigen teamkleur meeneemt. Elk team heeft een aanvoerder benoemd gekregen deze dient ervoor te zorgen dat zijn of haar team tijdig bij elke wedstrijd aanwezig zijn.

Let op! De eerste wedstrijden beginnen om 13:00 uur, wees op tijd! In de PDF-bijlage vindt u de teamindelingen en de schema’s van zowel het hoofdtoernooi als het Mini-Maxi toernooi.

Tijdens het toernooi verzorgt it Geahûs voor een eventueel drankje en hapje. Deze versnaperingen kunnen uit It Geahûs gehaald worden. Langs het veld zal ranja aanwezig zijn. Na de toernooien zal er gelegenheid zijn om te douchen. Daarna kunnen degenen die zich hiervoor hebben opgegeven, rond een uur of 18:00 beginnen aan de barbecue op het terras van It Geahûs. Daarnaast is iedereen natuurlijk welkom voor een borrel tijdens en/of na de barbecue.

Tot 8 juni, wij hebben er in ieder geval zin in!

De Activiteitencommissie.

HET PROGRAMMA + DE INDELINGEN STAAN HIER:
VenV dag 2013 kleur final