Inzet VenV wordt beloond

GARYP – Vlug en Vaardig uit Garyp trad aan tegen TOP uit Vroomshoop. Door Vlug en Vaardig werd met goede moed aan de wedstrijd begonnen.
Het bleek toch nog een hele spannende wedstrijd te worden en de schutters van TOP speelden dan ook zeker niet voor sinterklaas! Voor de onderbreking was het dan ook 6-8 voor TOP. De spelers van Vlug en Vaardig bleven er rustig onder. Op 14-14 floot de goed leidende arbiter voor het eindsignaal.

Een wederom gehavend Vlug en Vaardig trad aan tegen de nummer drie van de ranglijst, TOP uit Vroomshoop, een ploeg, waar de Garipers goede herinneringen aan hebben, wat het aantal behaalde punten betreft. Met goede moed werd er dan ook aan de wedstrijd begonnen. Wilco de Vries opende de score door een strafworp te benutten, maar hierna moest er een drietal tegentreffers geincasseerd worden. Echter op 4-4 waren de teams weer op gelijke hoogte. Zo leek men ook de rust in te gaan. Jammer genoeg wenste één van de schutters van TOP niet voor Sinterklaas te spelen en hij bracht door twee gave afstandtreffers de stand op 6-8. Toen na de onderbreking de gasten ook nog op 6-9 kwamen, leek het een moeilijk opgave voor de BioBalance7-formatie te worden, temeer daar met name de heren van de tegenpartij het vizier op scherp hadden staan. Maar men toonde veerkracht en door hard werken kwamen de groen-witten door Klaas-Jan Pander op gelijke hoogte. De doelpunten vielen hierna om en om. In de slotfase kwam TOP weer op één punt voorsprong. Echter de spelers van Vlug en Vaardig bleven rustig zoeken om de goede kans en zo kon toch nog door Roel Schipper een luid bejubeld gelijkspel uit het vuur gesleept worden. Op 14-14 floot de goed leidende arbiter voor het eindsignaal.

Doelpunten: Foppe Nicolai 5, Wilco de Vries 3, Sanne Plantinga en Roel Schipper 2, Annemarieke Houtsma en Klaas-Jan Pander 1 doelpunt.