Junior World Cup onder 19

U19 JWC

Nog enkele dagen en het Junior World Cup Korfball under 19 (U19 JWC) gaat van start.

Voor de 15de editie, dat plaatsvindt in het paasweekeinde van vrijdag 2 tot en met 4 april 2010 in het Sportcentrum in Leek, hebben 13 landen van drie continenten zich ingeschreven. Onder de deelnemers bevinden zich de dertien sterkste jeugdlandenteams ter wereld. De deelnemende landen zijn titelverdediger Nederland, België, Catalonië, Chinees Taipei, Duitsland, Engeland, Hongarije, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Tsjechië en Zuid Afrika. Het Junioren Talenten Team van District Noord speelt buiten mededinging mee.

De eerste twee dagen strijden deze ploegen in twee poules voor de beste klassering. Op de slotdag zondag 4 april vinden de kruiswedstrijden plaats, gevolgd door de finales.

Ook U kan hierbij aanwezig zijn!

Kijk voor meer informatie op: www.u19jwc.com. Het toernooi is tevens te volgen via Twitter en RSS, informatie hierover vindt u ook op de website.

 

Ben je onder de 18 jaar en wil je ook kans maken op gratis entree voor het U19 JWC 2010?

De organisatie van het U19 JWC 2010, wil graag door middel van dit internationale toernooi, korfbal bij jonge korfballers promoten. Zodoende geeft de organisatie 50 dagkaarten en een aantal passe-partouts (3-dagenkaart) voor dit toernooi gratis weg aan die inzenders die de prijsvraag goed beantwoorden en een creatieve motivatie mailen naar info@u19jwc.com.

 

Prijsvraag

Dus wil jij kans maken op gratis entree?

Geef dan snel jouw antwoord op de volgende vraag en win een vrijkaartje voor het Internationale korfbaltoernooi: Junior World Cup 2010 van 2 april t/m 4 april in Leek (provincie Groningen).

Wie waren de nummer 1 t/m 3 van het Junior World Cup onder 19 jaar in 2009 gehouden in sportcentrum het Kalverdijkje in Leeuwarden?

Geef jouw antwoord door per mail en geef tevens zo origineel mogelijk aan waarom juist jij aanwezig moet zijn bij de Junior World Cup 2010 in Leek!

 

Inzenden

Zend jouw antwoord en motivatie naar info@u19jwc.com en maak kans op één van de vele vrijkaartjes.

Op woensdag 24 maart 2010 sluit de prijsvraag en zal de organisatie de beste en origineelste mailtjes belonen met een vrijkaartje voor het toernooi. Prijswinnaars worden persoonlijk en op de website www.u19jwc.com

bekend gemaakt. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.