Kampioens-wedstrijd midweek 9 maart 21:00

De gladiatoren van het doordeweekse – maar in geen enkel opzicht alledaagse – midweekteam van Vlug en Vaardig trekken aanstaande woensdag ten strijde in de Westermar.
Als koploper in de competitie treffen zij de ‘runner-up’ uit Goutum: Wêz Warber/Wêz Fluch. Deze tegenstander heeft nog 1 wedstrijd te spelen en ligt 2 punten achter op V en V MW1. In theorie is een gedeelde eerste plaats tussen deze twee teams mogelijk, en dus zullen de Goutumers alles uit te kast halen om onze fanatieke sporters te bespelen, af te leiden en anderszins te beïnvloeden om kans te maken op de winst.
Ons midweekteam heeft nog twee wedstrijden voor de boeg, maar beschouwt het winnen van de wedstrijd als noodzakelijk om de koppositie te onderstrepen en daarmee het zoveelste kampioenschap in de geschiedenisboeken op te kunnen nemen.
Het belooft een felle strijd te worden. Een schare fans van onze vereniging heeft toegezegd in dit plezier mee te willen delen, en onze helden tijdens de wedstrijd te willen prikkelen met welgemeende aanmoedigingen.
Komt allen in de Westermar, stap in de derde helft het veld van de Tiem out in, en beleef een leuke of gezellige avond!