Kampioenswedstrijden!

De Technische Commissie Jeugd van Vlug en Vaardig roept iedereen op om zaterdag 15 oktober en zaterdag 22 oktober naar het kunstgrasveld in Garyp te komen. Er zijn namelijk 4 teams die kampioen kunnen worden!

E’s

Om 10:15 spelen de E’s hun laatste veldwedstrijd. Bij winst hebben de E’s geen verliespartij geleden en zijn ze overtuigend kampioen. Zij zijn als enige jeugdteam al zeker van het kampioenschap. Allemaal redenen om zaterdag naar het veld te komen om deze jeugd aan te moedigen.

C’s

Na deze wedstrijd begint de wedstrijd van de C’s: om 11:15 zal de eerste bal geworpen worden. De C’s kunnen alleen kampioen worden wanneer ze deze wedstrijd winnen. Blijf allemaal kijken om ook de C’s naar het kampioenschap te schreeuwen! Er wordt verwacht dat de E’s ook blijven kijken bij deze wedstrijd. Na de wedstrijd van de C’s gaan de E’s en C’s het Geahûs in voor patat!

Helaas spelen de F’jes deze dag een uitwedstrijd. Zij kunnen bij winst officieel wel kampioen worden. Daarom wordt er voor aanstaande zaterdag een springkussen geregeld die naast het veld zal komen te staan. Hier kan alle jeugd het kampioenschap vieren.

F’jes

Het echte feest van de F’jes vindt plaats op zaterdag 22 oktober. Dan speelt de F1 haar laatste wedstrijd, thuis in Garyp. De F2 zal hier ook bij aanwezig zijn. Deze laatste thuiswedstrijd zal het feest van de F’jes worden. Kom ook deze zaterdag naar het kunstgrasveld om feest te vieren met de F1 en F2!