Kruisfinale Quick’21 – ASVD

De Nije Westermar was mooi versierd met spandoeken, slingers en ballonnen. De tribune zat vol supporters, vanaf het begin zat de sfeer er goed in.

Beide ploegen begonnen met 200% aan de wedstrijd. Het was Quick’21/V&V die in de eerste aanval door een afstand schot van Teije Blauw op 1-0 voorsprong kwam. Snel gevolgd door een doorloopbal van Jelte de vries 2-0. Na de vak wissel kwam ASVD met een antwoord en werd het 2-1. Het zette de groen-zwart delegatie op scherp. Het was duidelijk dat beide ploegen zeer gemotiveerd zijn om te promoveren in de 1e klas. Bij de stand 5-2 voor Quick’21/V&V was nog niks beslist, want ASVD kwam terug op 8-8. Met een afstand schot van Teije Blauw en Nynke Kleinhuis ging Quick’21/V&V met een 10-8 voorsprong de rust in.

Na de rust was het ASVD die de eerst goal scoorde 10-9. Het waren de heren bij Quick’21/V&V die de goals moesten maken in de tweede helft. Bij Quick’21/V&V lagen genoeg kansen en mogelijkheden, maar de goals vielen minder makkelijk dan in de eerste helft. ASVD liep uit tot een 14-18 voorsprong. De groen-zwart delegatie gaf niet op en heeft gestreden tot het einde, maar het gat was te groot. Eindstand 18-21.

Quick’21/V&V kan zich op maken voor de wedstrijd komende zaterdag. De tweede kruisfinale wordt gespeeld in Dronten om 14.30 uur. Ook deze wedstrijd belooft een spektakel te worden! De bus vertrekt om 12 uur, opgeven kan bij Lonneke Stel!