Laatste cruciale wedstrijden

Zaterdag is het zover! De laatste zaalwedstrijden voor de selectie. En laten dit nou geen wedstrijden zijn om des keizers baard. Nee, voor zowel V&V 1 als V&V 2 staan enorme belangen op het spel.

V&V 1 vecht om handhaving
Voor het vlaggenschip van de vereniging staat veel op het spel. Men staat op dit moment in de ‘safe-zone’, maar is nog zeker niet veilig. Concurrent Sparta Zevenhuizen won namelijk haar laatste drie wedstrijden, waaronder tegen het sterke HHV en kampioen Oerterp. Laat Oerterp nou net de tegenstander van V&V 1 zijn. Een gelijkspel of winst zou betekenen dat V&V zich handhaaft, ongeacht de uitslag bij Udiros – Sparta. Mocht V&V verliezen dan is het afhankelijk van de uitslag in Nieuwehorne. Kortom: veel scenario’s met veel mogelijke uitkomsten. Winnen is het enige wat telt zaterdag. Om 20:35u vangt de wedstrijd aan in Oerterp.

V&V 2 gaat voor het kampioenschap
Het tweede is bezig met een uitstekende reeks. Eerst werd concurrent NKC’51 aan de kant gezet en daarna won men van HHV en Udiros. Dit betekent dat de ploeg het volledig in eigen hand heeft. Winst is echter wel noodzakelijk, want bij verlies kunnen zowel TOP als NKC’51 de ploeg op de ranglijst passeren, en dit betekent dat promotie is uitgesloten. V&V 2 moet gewoon winnen en dan is het terecht kampioen in deze poule. Deze wedstrijd start om 19:20u, ook in Oerterp.

We need you!
We kunnen in het hol van de leeuw alle steun gebruiken! Graag zien we onze trouwe supporters aanstaande zaterdag in sporthal de Wier te Oerterp. Hopelijk proosten we dan na het laatste fluitsignaal op een goede afloop van het seizoen!

Tot zaterdag!