Midweek wint topper

De midweek van V&V speelde vandaag een heuse topper tegen Wêz Fluch/Wêz Warber. De twee ploegen waren aan elkaar gewaagd en de doelpunten vielen rijkelijk. Tot de laatste 10 minuten bleef het ontzettend spannend, ondanks de schotprecieze Chris Timmermans. De tegenstander wist bij te blijven, totdat Grytsje Bosma een voorsprong van twee doelpunten op het scorebord wist te krijgen. Invaller Jan de Boer, die de moegestreden krijger Symen Timmermans afloste, wist zelfs een marge van 3 te tekenen. Na 50 minuten was de eindstand 14-11 en bracht V&V de koploper het eerste verlies toe. Een topprestatie van de routiniers! Ze staan nu gedeeltelijk bovenaan en hebben daardoor het kampioenschap in eigen hand.