Nieuwe website online!

Het heeft even geduurd, maar daar is ‘ie dan. De nieuwe website is vanaf vandaag te bewonderen op het world wide web.

De oude site was aan vervanging toe. Oude techniek, oud uiterlijk en stilstand is achteruitgang, dus reden voor wat nieuws. Met deze nieuwe website willen we je nog beter voorzien van het laatste nieuws van Vlug en Vaardig.

Enkele verbeteringen/aanpassingen:

  • Uiterlijk
  • Snelheid
  • Standen / Uitslagen en Programma
  • Teampagina’s op basis van ledenbestand. Hierdoor zullen de namen zo up-to-date mogelijk zijn.
  • Contactinformatie

Naast bovenstaande verbeteringen zullen er in de komende tijd nog een aantal nieuwe features toegevoegd worden. Er wordt een Marktplaats geïntroduceerd waar je artikelen op kan plaatsen die misschien voor een ander lid van waarde kunnen zijn. Ook zal de VenV Poule geïntegreerd worden in de site. Daarnaast willen we de accounts van de Poule overnemen in de VenV Site, zodat alle functionaliteiten via 1 account gebruikt kunnen worden.

Momenteel is de site enkel geschikt gemaakt voor Desktop gebruikers. Binnenkort zal de site ook aangepast worden om ook mobiele apparaten goed te ondersteunen. Ideaal wanneer je onderweg het laatste nieuws wilt weten!

Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig. Heeft u een tip of opmerking? Geef het dan door via het contactformulier! Alvast bedankt!