Nieuwe Website!

Jawel, Jawel! Een nieuwe website! Met deze vernieuwing hopen wij u beter te voorzien van al het nieuws binnen Vlug en Vaardig. Het is de bedoeling zo veel mogelijk informatie op deze website te tonen, en zo up-to-date mogelijk te blijven.

U kunt op deze website reacties geven op nieuwsberichten, en ook meedoen aan de Vlug en Vaardig Poule!, die sinds het begin van het zaal seizoen 2010/2011 online is. Het is nog een proefversie, maar gezien de leuke reacties en grote deelname (en natuurlijk leuke prijzen), is het de bedoeling dit goed te optimaliseren, zodat het nog leuker wordt om mee te spelen.

Tevens is op de Competitie pagina alles te vinden over de actuele standen, programma en uitslagen. Dit is uiterst snel ge-update door ons geautomatiseerd(en geoptimaliseerd) systeem, die het automatisch bijhoud. Ook zullen op deze website alle documenten te vinden zijn waar u wat aan heeft. Waaronder wedstrijdformulieren, declaratieformulieren, stageinformatie, beleidsplan etc etc.. En natuurlijk zijn wedstrijdverslagen een aangename toevoeging voor een zondagsbezoekje op de website van c.k.v Vlug en Vaardig.

Wij, als webredactie, hopen u hiermee een stap in de goeie richting te zetten,
De Webredactie

PS: Heeft u vragen, opmerkingen of misschien een leuke toevoeging voor deze website? Meld het zo snel mogelijk via het contactformulier! Alvast bedankt!