Nynke Buis en Miranda Veenstra versterkingen voor VenV

Met ingang van het volgende seizoen komen Nynke en Miranda de Garyper selectie versterken. Beide dames spelen nu bij Pallas’08, waar ze bij de Leeuwarder fusie vereniging (Friso en Rapiditas) al jaren een vaste waarde zijn in het 1e team. Op zoek naar een nieuwe uitdaging zijn ze bij VenV uitgekomen, waar een aantal bekenden speelt en direct een goede klik met de rest van de spelersgroep was.
Het bestuur, TKS, de selectie en uiteraard ook de nieuwe hoofdtrainer Peter de Groot, zijn zeer ingenomen met de komst van deze beide dames, . We heten hen dan ook van harte welkom en hopen dat ze het naar hun zin zullen hebben bij VenV.

Onlangs is ook bekend geworden dat Lennert Westerhof vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer wordt van buurvereniging Quick uit Oudega. Na een jarenlang verblijf bij VenV als speler van VenV 1 en de laatste jaren als onderdeel van de technische staf, zet Lennert een grote stap in zijn trainerscarrière.
Namens het bestuur, de TKS en alle leden van VenV bedanken wij Lennert voor zijn altijd fanatieke inzet als speler en trainer en wensen hem veel succes met deze nieuwe uitdaging.