Oproep! Help!

Beste VenV’ers. In de komende tijd zal de website van Vlug en Vaardig op de kop gaan. De huidige site is te traag en voldoet niet meer aan alle eisen. Hierdoor kunnen er momenten zijn dat de website even niet te bereiken is of dat er fouten optreden.

We hopen met de nieuwe website een aantal zaken te verbeteren. Op dit moment is niet alle informatie te vinden via het internet. Dit zal beter moeten worden geregeld. Alle benodigde gegevens, informatie, teams, schema’s etc zal op de nieuwe website actueel worden bijgehouden. De website is op dit moment veel te traag. Bezoekers haken af omdat het te lang duurt. Schandalig, en moet verbeterd worden. Op dit moment is de website al verhuisd naar een andere hosting partij. Dit is ter test om te kijken of de snelheid hierdoor beter/goed genoeg is. Het uiterlijk wordt volledig aangepast. Duidelijkheid, eenvoud en gebruiksvriendelijkheid zijn de speerpunten van het nieuwe ontwerp. Daarbij ook te denken aan tablets en mobiele apparaten. De pagina structuur zal goed worden bekeken en aangepast indien nodig.

De bedoeling is natuurlijk ook om de nieuwe website uiterst actueel te houden. Op dit moment is dit verre van optimaal. De titel van dit bericht is eigenlijk ook bedoeld om jou aan te spreken. Om een succes van het nieuwe webportaal te maken, zal het actueler moeten zijn. Dit kan alleen door jullie hulp. Op dit moment wordt het door 1 persoon bijgehouden. Eigenlijk is het de bedoeling om een 2 tal lieftallige assistenten bij elkaar te harken. Vele handen maken licht werk.

Wanneer je op dit moment denkt: Dat kan ik toch niet? Bullshit. Het beheersysteem maakt het mogelijk om binnen een handomdraai een artikel toe te voegen. Het is te vergelijken met het schrijven in Word. Het zou fantastisch zijn dat jij mij zou willen helpen. Lijkt het je wel wat? Neem dan contact op met mij! Dit kan via het contactformulier op de website, of mailen naar info@venv.nl

Heb je nog suggesties / opmerkingen of leuke ideeen? Geef het door!

Alvast bedankt,

Webmaster
Pieter de Jong