Prima resultaat voor V&V 1

De laatste wedstrijd voor de zaal stond op het programma voor de ploeg uit Garyp. MN&W uit Huijm is de tegenstander voor deze ‘seizoensafsluiter’. De eerste helft van het veldseizoen is wisselvallig te noemen voor de equipe van Peter de Groot. Een aantal wedstrijden werd met gemak en duidelijk met overmacht gewonnen, maar in de wedstijden waar het er echt om ging leek de Biobalance7 formatie niet thuis te geven.

Des te meer reden om deze laatste wedstrijd voor de zaal een goed resultaat neer te zetten om de zaalcompetitie met een goed gevoel in te gaan. Dus op de vraag of verliezen tegen MN&W een optie was antwoordde Arjen Brander, de grootgrutter van vorige week, gevat: “Mast Net Wolle!”

De start was moeizaam voor beide partijen. Toch was het VenV die effectiever was in de afronding. De thuisploeg pakte een voorsprong van 7 – 1, de effectiviteit ging daarna toch wat achteruit. De ploegen gingen rusten op een stand van 11 – 3. De tweede helft werd rustig uitgespeeld, wat de amusementswaarde niet ten goede kwam. MN&W kreeg meer ruimte en kon gemakkelijker scoren. De eindstand werd door Arjen Brander bepaald op 18 – 9.

Uiteindelijk een prima resultaat en daarmee een prima afsluiter voor deze eerste seizoenshelft.

Op 7 november begint de zaalcompetitie voor Vlug en Vaardig met een wedstrijd tegen Blauw Zwart in de Westermar.

Arjen Brander 7, Jan Jacob van der Zee 6, Nynke Buis 2, Anke Rinsma 2 en Anja Lont 1

De radio-nabeschouwing is HIER te vinden.