Quick’21/V&V oppermachtig

GARIJP – Afgelopen zaterdag mocht de delegatie van Nico Kraan aantreden tegen CSL. De belangen van de tegenstander waren vandaag groot, die van Quick’21/V&V minder. De groenhemden lijken zich namelijk al veilig gesteld te hebben in klasse 1B. Toch was de motivatie om deze wedstrijd te winnen groot. De vorige keer werd er niet goed gespeeld maar voelden de spelers wel dat winnen niet onmogelijk was. Dit werd dus het doel voor vandaag.

De eerste minuten verliepen stroef, doordat de strijdlust nog niet aanwezig was. Maar na deze eerste minuten draaide het roer 360 graden om. Het leek wel een herhaling van de tweede helft tegen ASVD. Wederom wist de ploeg uit alle hoeken van het veld te scoren en wanneer dit niet lukte, werd een doorloopbal wel afgerond. Wegens een enkelblessure van Romke Kooistra mocht dit keer zijn broer laten zien wat hij in huis heeft. Jan Auke Kooistra wist de eerste helft meermaals de gele mand te vinden. Al gauw liep het uit tot een voorsprong van 11-4 in het voordeel van de Garijp-/Oudegaasters. Alle reden voor de coach van CSL voor een time-out. Maar tevergeefs. Dit zorgde er niet voor dat er minder gescoord werd door de thuisploeg. Er werd gerust met 16-7. De tweede helft was minder spectaculair, ondanks dat er aan beide zijden fysiek gestreden werd en hier weinig op geappelleerd werd door de scheidsrechter. Er werd door de thuisploeg met meer angst gespeeld wat resulteerde in krampachtige schoten en te veel balverlies. CSL werd strijdlustiger en wist dichter langs zij de komen, tot 20-16. Dichterbij kwamen ze niet. Er werd geëindigd bij een stand van 22-17.

Het tweede van Quick’21/V&V mocht het eveneens opnemen tegen CSL. In tegenstelling tot het eerste team was het in deze wedstrijd CSL die oppermachtig was: 13-21. Hiermee sleepte CSL 2 het kampioenschap binnen. Namens Quick’21/V&V willen we jullie hartelijk feliciteren met deze prestatie.
Volgende week speelt de selectie uit tegen Juventa in Hardenberg. Voor de actieve en enthousiaste supporter wordt er gestart om 14.00 uur met het tweede team. 15.30 start Juventa 1 – Quick’21/V&V 1.