Quick’21/ V&V start seizoen oppermachtig

OUDEGA – Voor aanvang van de wedstrijd kon je de wedstrijdspanning in de lucht voelen hangen. Niet gek ook, na bijna een jaar mocht de equipe van Nico Kraan eindelijk weer eens de wei in voor een officiële competitiewedstrijd. Zo eentje waar het eindelijk weer om de knikkers ging. AKC uit Almelo was vandaag de uitdager.

De ploeg uit Almelo liet vanaf het eerste fluitsignaal merken dat het niet voor Jan-met-de-korte-achternaam anderhalf uur in de auto had gezeten. De Almeloërs schoten flitsend uit de startblokken en kwamen 1-3 op voorsprong. De Quick’21/V&V-combinatie liet zich echter niet overrompelen en kwam mede dankzij vijf doelpunten van Remco Schraa op een 12-4 voorsprong. De ruststand was afgetekend: 12-6.

Na rust ging Quick’21 / V&V verder waar het gebleven was: al snel pronkte er een 17-6 op het scorebord. Na de 17-8 liep de thuisploeg wederom uit: 21-8. Het slotakkoord was voor AKC: eindstand 21-10.

Al met al een uitstekend begin van het seizoen, ook voor de rest van de beide verenigingen. Bijna alle teams wisten te winnen. Aanstaande woensdag speelt Quick’21/V&V voor de beker in Tytsjerk tegen De Walden. Aanvang: 20.00 uur.