Quick’21 / V&V wint gemakkelijk van OKO / Bies

Met uitstekende weersomstandigheden voor de tijd van het jaar, mocht de hoofdmacht aantreden tegen laagvlieger OKO / Bies. De ploeg van Nico Kraan draait een uitstekend seizoen tot nu toe en staat ongeslagen bovenaan in de 1e klasse. Des te meer reden om te waken voor onderschatting, aangezien tegenstanders dolgraag de koploper puntverlies wil doen toekomen.

OKO / Bies kwam flitsend uit de startblokken en pakte brutaal een 2-5 voorsprong. Hierdoor leek het een moeizame wedstrijd te gaan worden, maar gelukkig herpakte de combinatieploeg zich tijdig en boog de achterstand om naar een 10-6 voorsprong. Vanaf dat moment was het verzet bij de gasten gebroken. De groen-witten begonnen over bijna alle schijven te scoren en zagen de winst geen moment in gevaar komen. Na een 12-7 ruststand werd er afgefloten bij een 24-18 eindstand. Al met al een keurige winstpartij!

Zaterdag speelt men de laatste wedstrijd voordat het zaalseizoen begint. Tegenstander is dan achtervolger Kios 1 uit Ruinerwold. Bij winst pakt Quick’21 / V&V een gat van vier punten, maar bij verlies komt Kios gelijk in punten. Deze wedstrijd kan dus met recht dé kraker genoemd worden. Er wordt om 15.30 uur in Ruinerwold ‘afgetrapt’.