Rabobank Clubkascampagne

Beste V & V’ers,

V & V heeft haar aangemeld voor de Rabobank Clubkascampagne. Een initiatief van de lokale Rabobank Drachten Friesland Oost waarbij zij verenigingen een financieel steuntje in de rug willen geven. In totaal is er € 140.000,- beschikbaar gesteld door de bank welke over de verschillende verengingen verdeeld kan worden.

Hoe werkt dit?
Alle leden van de lokale Rabobank Drachten Friesland Oost ontvangen per post een unieke stemkaart waarmee je kunt stemmen. Deze stemkaart kun je morgen of overmorgen in de bus verwachten. Van 13 t/m 27 juni kun je je stemmen uitbrengen op de vereniging die je wilt ondersteunen. Iedere stem is een bedrag in euro’s waard. Dus hoe meer stemmen voor V & V, hoe meer de Rabobank Clubkascampagne voor V & V opbrengt! Vraag ook zoveel mogelijk familieleden en/of vrienden die lid zijn van de lokale bank om op V & V te stemmen.

Het initiatief van V & V waarop gestemd kan worden betreft het verduurzamen van de accommodatie. Er wordt straks een nieuwe kunstgrasmat gelegd door de gemeente, omdat de huidige mat is afgeschreven. En in combinatie met de verkleinde veldafmetingen willen we graag een aantal zaken hier op aanpassen. Bijvoorbeeld te denken aan het verplaatsen en eventueel verrijdbaar maken van de duc-outs en speelgelegenheid voor de kinderen naast het veld. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer we ook kunnen realiseren! Stemmen dus!

Met vriendelijke groet,

Taede Sibma
Penningmeester C.K.V. Vlug en Vaardig