Recreanten en Veteranen goed tegen elkaar opgewassen

Het moest er natuurlijk een keer van komen. Naast onze teams die uitkomen in de KNKV competitie’s hebben we natuurlijk ook nog twee top teams die zich daar te goed voor voelen. En terecht. Op respectabele leeftijd wordt er elke week nog volop getraind en gescoort! Toch is er naast het winnen van een onderling duelletje met je teamgenoot nog een leuker duelletje, namelijk met een ander team! En wat treft, zo dacht het andere team ook!

Trainer Anne Nijhuis dacht er het zijne van. De recreanten en de veteranen moesten maar eens gaan strijden om de titel. En zo geschiedde…

Verschillende oefeningen had Anne in petto. Wie als eerste het aantal goals haalde of wie zo veel mogelijk scoorde binnen een bepaalde tijd, won de oefening. Je zag de kopjes veranderen. Er moest en zou gewonnen worden. Strijd, passie. Fantastisch. De scheids moest soms zelfs ingrijpen. Gele kaarten nog net niet, maar vol overtuiging de duels ingaan. Dat zijn deze VenV’ers niet verleerd.

Na een goed uur zweten blies de scheidsrechter de partij af. Remise. Wat een pot. Fenomenaal.

Hieronder een sfeerimpressie van deze avond. Wellicht komt er in de toekomst een revanche. Nu eerst een drankje aan de bar.